top of page
Parterapi
Ønsker I som par, at udvikle Jeres forhold fra negative, destruktive mønstre, til nye positive og udviklende mønstre kan parterapi være en god vej at gå. 
 
Når vi forelsker os i et andet menneske, vælger vi ofte en partner som komplementerer os selv. Det kan betyde, at der er forskelle i vores behov og måder at handle på i livet. Disse forskelle kan blive vanskelige at gennemskue og håndtere.
 
Som partner kan det føles som om man ikke er værd at elske og at man ikke er værd at have kontakt med. Man oplever sig usynlig, følelseslammet, vred, ked af det, ensom og forladt.
 
Som par kan man også nemt blive fastlåst i bestemte måder at kommunikere med hinanden på, som gør at vi ikke føler os set, hørt og forstået af den anden. Det kan gå ud over relationen og kærligheden, og gøre det svært at leve sammen.
 
Andre temaer i parterapi kan være: Mistrivsel, fjendtlighed, at den ene partner føler sig usynlig, manglende kommunikation, sex, utroskab, mistillid, magtkampe, skilsmisse.
 
Genkender I jer selv i nogle af disse problematikker, må I gerne ringe til mig på tlf. 25 15 89 03 og høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe jer.
bottom of page